Ana Sayfa » Duyurular
AL'ın Talebesi Kardeşlerin Başarısı
07 Temmuz 2010 Çarşamba 12:52
Zeki AL'ın talebeleri destan yazıyor.Namağlup şampiyon olan Askuzulukspor'da SARI kardeşlerin büyük başarısı.

Sakarya Akyazı 2. Grubu’nda 1. Amatör Küme’ye yükselen ilk takım belli oldu. Grubun namağlup tek takımı As Kuzuluk vizeyi alan 3. takım oldu 2. Amatör Küme’de Hızırtepe Yeniözenspor ve Kazımpşa’nın ardından 2. Amatör Küme’ye yükselen 3. takım belli oldu. Hafta içi Akyazı Grubu’nda oynanan maçlar sonunda Akyazı-2 Grubu’nda Eskibedil’le 1-1 berabere kalan ve ligden ihraç olan Alaağaç karşısında hükmen galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Askuzuluk adını 1. Amatör Küme’ye yazdırdı.

Antrenörlüğünü Sinan Sarı ile Hakan Koçar’ın yaptığı As Kuzulukspor, altyapı verdiği önemin meyvelerini alıyor..

Kardeşlerin takımı olan Askuzulukspor’da Başkan Fatih Sarı,Akyazı’nın porfesyönel futbolcularından ve ekmeğini gurbette çıkaran biri.. 1996 yılında Boluspor’da porfesyönel futbol hayatına başlayan Fatih Sarı, Kardemir Karabükspor’da  3 yıl takım kaptanlığı yaptı.Gaziantep, İskenderun ve son olarak İstanbulspor formalarını giyen Fatih Sarı, doğup büyüdüğü Kuzuluk’ta, Askuzulukspor Başkanlığına getirilerek, takımın Sakarya 1.Amatör kümeye çıkmasında büyük katkıları oldu.

Küçük kardeş takım Antrenörü Sinan Sarı’da futbolun içinden gelen birisi.Akyazıgücü’n de futbol hayatına başlayan Sinan Sarı, Erenlerspor, Alikahya Belediyespor, İzmit Körfez Belediyespor, İzmit Suadiye Belediyespor, İstanbul Beylikdüzüspor, Düzce Belediyespor, Erdek Belediyespor, Alaplı Belediyespor ve son olarakta İzmir Derince Belediyespor formalarını giydi.

Büyük abi (Dobi Mehmet) Mehmet Sarı 42 yaşında takımın en çok koşanı,25 yıldır yeşil sahalarda…

Askuzulukspor Başkanı Fatih Sarı “ Amacımız Akyazı ve çevresinde yetenekli  gençleri bulup yetiştirerek, profesyönel futbol hayatına hazırlamak. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Dışarıdan takıma futbolcu almayı düşünmüyoruz. Kendi altyapıdan gelen gençlere forma veriyoruz…Bizler takımın başında olduğumuz sürece bu kaide bozulmayacak ” diyerek, bayan futbol takımı alt yapısını hazırladıklarını, önümüzdeki yıl ligde mücadele edeceğini açıkladı…


Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : AL'ın, Talebesi, Kardeşlerin, Başarısı,


Bu Haber Toplam 5898 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: