Ana Sayfa » Duyurular
Ali Temur Giresun'a Teşekkür Etti
25 Nisan 2011 Pazartesi 18:45
Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temur Giresun'a teşekkür ederek her zaman hemşerilerimin ve Ak Parti'nin yanındayım dedi.

GİRESUN MİLLETVEKİLİ ALİ TEMÜR’ÜN

GİRESUNLU HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜRÜ

            Ak Parti’mizin 24. Dönem Giresun Milletvekili adayı kardeşlerimize, 12 Haziran seçimlerinde başarılar diliyorum. Daima onların yanında olacağım. Ak Partinin Türkiye’ye getirdiği güven ve istikrar ortamının devam etmesi ve 12 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkması için elimden geleni yapacağım. Bundan sonrada Ak Partimin yanında olacağım ve Giresunlu hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim.

            2002 yılında Giresunlu hemşerilerimizin destekleriyle Milletvekili seçildim. Milletvekili seçildiğim günden itibaren Giresun’umuzun ve hemşerilerimizin hizmetinde oldum. Milletvekilliği yaptığım sürede küçük büyük Giresun’un ve Hemşerilerimizin tüm sorunlarını çözmeye çalıştım. Halkımızın bize verdiği emaneti en iyi şekilde korumaya ve hizmet anlayışı içinde ilimize yeni değerler kazandırmaya çaba gösterdim.

            8,5 yıldır yaptığım bu onurlu görevde ve tüm çalışmalarımda hemşerilerimizden yakın ilgi ve alaka gördüm. Süreç içerisinde ekmeğini, suyunu, çayını ve yemeğini bizimle paylaşıp kapısını ve gönlünü bize açan tüm Giresunlu hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

            Giresun’la ilgili projelerimizde ve çalışmalarımızda bizden desteğini ve yardımını esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarına, oda ve dernek başkan ve yöneticilerine, esnafımıza, çiftçi ve köylümüze, mahalle ve köy muhtarlarımıza, bürokratlarımıza, Tüm Giresun Ak Parti Teşkilatlarımıza, her zaman yanımızda olan tüm basın mensuplarımıza, teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

                                            ALİ TEMÜR

                                       Giresun Milletvekili



Etiketler : Ali, Temur, Giresun'a, Teşekkür, Etti,


Bu Haber Toplam 10084 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: