Ana Sayfa » İlçeler
Ali Bilir şansını tekrar deniyor
26 Ekim 2013 Cumartesi 00:39
Bir önceki dönemde Beykoz Belediye Başkan yardımcısı iken istifa ederek Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Bilir şansını tekrar deniyor.

 
Bir önceki dönemde Beykoz Belediye Başkan yardımcısı iken istifa ederek Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Bilir şansını tekrar deniyor.


 

Hıdiv Kasrı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen eski Başkan yardımcısı Ali Bilir, 2014 Yerel Seçimleri’nde de aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Yatarken ve her sabah kalktığında aklından hiç çıkmayan bir Beykoz için aday adayı olduğunu ifade eden Bilir, “Beykoz’un insanıyım, Belediyeciliği biliyorum, sorunları çözerim, çünkü AK Partiliyim” şeklinde konuştu. 
Boş işler için değil Beykoz için varım 
 
Yabancı ve Türk devlet adamlarından çok örnekler aldığını, bu örnekler arasında en etkilisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydeden Bilir, “bende bu idarecilik kavramı ile yürüyecek ve bizlere verilen kutsal görevlerin karşılığında, Başkanımızın bize verdiği bayrağı daha ileri getireceğime söz veriyorum.” şeklinde konuştu. 
Ali Bilir şöyle dedi: “AK Parti temsilcisi olarak olumlu projelerimin biran önce siyasete girmesi için ve Beykoz halkına Beykoz’u ne kadar önemsediğimi, yapacağım hizmetler ile göstermek adına varım. Diğer aday ayaları ile kendimi kıyasladığımda; Beykoz’u onlardan daha iyi tanıdığımı, Beykoz’un sorunlarını, ihtiyaçlarını gerçek anlamda çözebilecek kişi olduğumu iddia ediyorum. Bizim buradaki amacımız bayrak yarışıdır, biz bazı aday adaylarının yaptığı gibi boş vaatler vererek insanları kandırmıyoruz. Boş işler için değil Beykoz için güzel icraatlar yapacak adayların çıkmasını istiyorum” 
2B Sorunu çözüldü… 
Hepimiz için kangren haline gelmiş olan 2B sorunu AK Parti İktidarı tarafından çözüldü. Bunun yanında tapular verilmeye başlandı” şeklinde konuşan Bilir, 2B uygulamasından çıkan en ufak sıkıntılar bile iktidarımız ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Beykoz halkını üzmeyecek şekilde çözülecektir… Hiçbir canlı ayrımı yapmaksızın her vatandaşı kendi yerimize koyarak hareket edecek, Beykoz’a huzuru ve mutluluğu getireceğiz” diyen Bilir, eğitim konusunda da oldukça duyarlı olduğunu belirtti. 
İstihdam için önceliğin eğitimden geçtiğini ve Beykoz da Üniversitelerin az olduğunun altını çizen Bilir, Üniversitelerin çoğalmasını sağlayacağını kaydetti. 
Bilir, “bugün Beykoz da çalışılabilir nüfustan daha fazla çalışan insan var. Fakat halka sorsanız Beykoz’un sorunu iş sıkıntısı, burada, ‘ben işsizlik sorununu çözeceğim’ diyen bir Belediye Başkanı ya da adayları yalan söylemiş olur… Beykoz’un iş sıkıntısı neden var biliyor musunuz? Eğitimin yetersiz olması ve Beykozlu vatandaşların Beykoz dışında çalışıyor olasından” dedi. 
Toplantı sonunda toplu fotoğraf çektirdiği basın mensuplarına kendisini tanıtan broşürü vererek, katılımları nedeniyle teşekkür eden Ali Bilir’e, kardeşi Niyazi Bilir, Giresun camiasının tanınan simalarından Harun Pirgaip ve Dost Beykoz eski Genel Yayın Yönetmeni Bilgehan Murat Miniç'de destek verdi.
Beykoz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ali Bilir, basın toplantısı düzenlediği günün akşamında, saat 17.00’da, kalabalık bir heyetle gitmiş olduğu AK Parti Beykoz İlçe Başkanlık binasında başvuru dosyasını İlçe Başkanı Adem Sefer’e teslim etti. 

dost beykoz



Kaynak: dost beykoz Etiketler : Bir, önceki, dönemde, Beykoz, Belediye, Başkan, yardımcısı, iken, istifa, ederek, Beykoz, Belediye, Başkan, Aday, Adayı, olan, Ali, Bilir, şansını, tekrar, deniyor.,


Bu Haber Toplam 9328 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: