Ana Sayfa » İlçeler
Ali AYDIN istifa etti...
15 Eylül 2013 Pazar 09:54
Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü ve Gümev Vakfı Başkanı Ali Aydın Bulancak Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklıyor.

 Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü ve Gümev Vakfı Başkanı Ali Aydın Bulancak Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklıyor.

 

Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü ve Gümev Vakfı Başkanı Ali Aydın Bulancak Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklıyor. Mahalli seçimler yaklaşırken Giresun merkezde ve ilçelerde Belediye Başkanı aday adayı olacak isimler bir bir netleşmeye başladı. Bu adaylardan en sonuncusu ise Bulancak Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını ifade eden şehrimizin çok yakından tanıdığı bir isim olan Esenler Belediyesi Eski Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü ve Giresun İmamhatip Mezunları ve Mensupları Vakfı (GİMEV) ve Bozat Belde Dernek Başkanı hemşerimiz Ali Aydın oldu. Giresun halkının çok yakından tanıdığı bir isim olan ve geliştirdiği sosyal projeler ile Giresun merkez başta olmak üzere tüm ilçelere uzun yıllardır çeşitli yardımlarda bulunan Ali Aydın'ın adaylığını hafta içi düzenleyeceği bir basın toplantısı ile açıklayacağı belirtiliyor. İstanbul Esenler Belediyesi gibi Türkiye'nin en büyük belediyelerinden bir tanesinde önemli bir konumda bulunan Aydın'ın bilindiği üzere Katı Atık tesisleri, çevre koruma projeleri, geri dönüşüm ve kentser dönüşüm alanından oldukça tecrübeli olduğu bilinmekte.
 
Ayrıca Sosyal Belediyecilik alanında bölgemizin tek UZMAN Belediyecisi olan AYDIN;Sosyal projeler ilede Karadenizde yeni bir sayfa açacaktır. Giresun'un en çok kentsen dönüşüme ve Çevre korumaya ihtiyacı olan ilçelerin başında olan Bulancak'a böyle önemli bir ismin aday olması ilçede memnuniyet ile karşılanırken Aydın'a genel merkezden ve İstanbul kanadından da tam destek geldiği aldığımız duyumlar arasında.
 
Çavuşlu ilçesine yapılan Katı Atık Tesislerinin yapım aşamasında ve yurt dışı gezilerinde aktif rol alan ve görüşlerini belirten Aydın'ın Giresun'un çok yakından tanıdığı bir isim olduğu, ayrıca şehrimizde ve ilçelerimizde bulunan birçok bedensel engelliler derneğine, çeşitli okullara, kütüphanelere ve ihtiyaç sahibi bir çok hemşerimize çeşitli yardımlarda bulunduğu, bu yardımların uzun yıllar devam ettiği açıkca biliniyor.
 
Aydın'ın eğer ki Bulancak ilçemize Belediye Başkanı olması durumunda ilçeyi metropol bir şehir havasına büründüreceği, kentsel dönüşümlerden çevre konularına kadar bir çok konuda Karadeniz'de örnek bir ilçe yapacağı, ayrıca Bulancak ilçesinin en büyük sorunlarından olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde başlatarak daha yaşanabilir bir Bulancak inşaa edeceği ifade ediliyor. Ali Aydın Bulancak Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamadan önce Gimev Başkanlığından da istifa etti.
giresun aksiyon


Etiketler : Esenler, Belediyesi, Çevre, Koruma, Müdürü, ve, Gümev, Vakfı, Başkanı, Ali, Aydın, Bulancak, Belediye, Başkanlığına, Aday, Adaylığını, açıklıyor,


Bu Haber Toplam 10189 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: