Ana Sayfa » Güncel
2014-2015 Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun
27 Eylül 2014 Cumartesi 17:15
Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize,Eğitim Camiamıza Başarılı bir Yıl Dileriz...

 YENİ EĞİTİM  ÖĞRETİM YILI ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Yeni eğitim,öğretim yılının,Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi birey olma bilincine sevk eden, onların birer vatandaş olarak ülkemize ve milletimize faydalı olma idrakiyle yetişmelerini sağlayacak ,daha bilinçli, daha demokratik dünyadaki diğer ülkelerin çocukları ve gençleri ile her alanda rekabet gücü olabilecek bir nesil olabilmeleri temennisi ile 2014-2015 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına ve velilere başarılar diliyoruz. 

Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir.Bunu başarabilen toplumlar,toplumsal kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır.Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde kalmak olmuştur.

Günümüzde çağdaş ve kalkınmış toplumların eğitime öncelik veren ülkeler olduğunu görmekteyiz. Ülkemizin de kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür. Bu  amaç ve düşünce ile tüm öğrenci,öğretmen,veli yönetici,idareci herkes büyük bir sorumluluk bilinci içerisinde olmalıdır.Bu sorumluluğunun gereğinin yerine getirilmesi ancak  ve ancak ciddiyet ,disiplin ve çok çalışmakla  mümkündür..Millet  olarak bunu başaracak genetik özelliğe ve imkanlara sahibiz…..Huzur ve güven içerisinde başarılı  bir  yıl dileriz….

Mehmet CEBECİ

“Vatan Giresun Gazetesi”



Etiketler : 2014-2015, Yeni, Eğitim, Öğretim, Yılı, Hayırlı, Olsun,


Bu Haber Toplam 8917 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: